Haberler ENDOCRINOLOGY RESEARCH AND PRACTICE - BİLGİLENDİRME

Turkish Journal of Endocrinology and Metabolism ismiyle tanınan dergimiz, yayın hayatına "Endocrinology Research and Practice" ismiyle devam edecektir. Yayıncımız AVES'in önerileri doğrultusunda, dergimizin editör kurulu ile Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Yönetim Kurulu, birçok isim tercihi arasından "Endocrinology Research and Practice" önerisini derginin yeni ismi olarak belirlemiştir.

Derneğimizin resmi yayın organı olan dergimize destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan yazar, hakem ve okurlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Sizler sayesinde dergimiz güçleniyor. Editör kurulumuz ve dergimizle alakalı sizlerle paylaşmak istediğimiz çok önemli değişiklikler var.

Baş editörümüz Prof. Dr. Nilgün Başkal'ın 14 yıl boyunca dergimize çok değerli katkıları oldu. Sorumluluk bilinci, özverisi ve koşulsuz desteğiyle dergiyi bugünlere getirdi. 2023 yılı itibarıyla ise görevini Prof. Dr. Murat Faik Erdoğan'a devrediyor.

Bununla birlikte sekiz yıldır yardımcı editör olarak dergimizde görev alan Prof. Dr. Hasan Altunbaş'a da veda ediyoruz. Yardımcı editörlerimizden Prof. Dr. Dilek Gogas Yavuz, yeni şef editörümüz oldu. Prof. Dr. Neslihan Başçıl Tütüncü editör yardımcısı olarak görevine devam ederken,  Prof. Dr. Canan Ersoy ve Prof. Dr. Fatih Tanrıverdi yeni yardımcı editörlerimiz olarak göreve başlıyorlar.

Katkı ve desteklerinizle dergimizi daha ileri götürebileceğimiz, tüm araştırmacıların eşitlik ve barış ortamında çalıştığı güzel bir dönem diliyoruz.

TEMD Yönetim Kurulu